Opoja.net

Mbahet mbledhja e pestë e Shtabit Emergjent në komunën e Dragashit

Mbahet mbledhja e pestë e Shtabit Emergjent në komunën e Dragashit

Të hënën është mbajtur mbledhja e Shtabit Emergjent në komunën e Dragashit, ku anëtarët e Shtabit Emergjent kanë diskutuar për gjendjen aktuale të emergjencës shëndetësore.

Kryetari i komunës Shaban Shabani, ka falënderuar anëtarët e Shtabit Emergjent, administratorët, policinë, stafin shëndetësor, inspektoratin dhe gjithë qytetarët e komunës të cilët po i zbatojnë në përpikmëri të gjitha masat e nivelit qendror e lokal.

Bashkëpunimi i mirë mes të gjithë këtyre akterëve është indikator që deri më tani në Dragash, fatmirësisht nuk është konfirmuar zyrtarisht asnjë rast me COVID-19. Pavarësisht kësaj ne ende i ekspozohemi rrezikut. Në mënyrë që kjo situatë emergjente të menaxhohet sa më mirë, është kërkuar koordinimi mes të gjithë akterëve relevant për tejkalimin e pandemisë.

Qëndrimi në shtëpi, ruajtja e distancës dhe respektimi i rekomandimeve të IKSHPK dhe MSH ndikon drejtpërdrejt në parandalim. Prandaj ju lutemi qëndroni në shtëpi!

Kryetari Shabani uron besimtarët myslimanë festën e Fitër Bajramit

Opoja.net

Të gjithë besimtarëve muslimanë urime Fitër Bajrami nga Portali Opoja.net

Opoja.net

Komuna e Dragashit sot shtron “Iftar” për punonjësit në ketë Institucion

Opoja.net
Agjencia e Lajmeve
www.opoja.net