Opoja.net

Mbreti i këngëve islame Adem Ramadani sjellë ilahinë ‘Zogu i Xhennetit’

Kultura
Mbreti i këngëve islame Adem Ramadani sjellë ilahinë ‘Zogu i Xhennetit’

Ilahisti dhe mbreti i këngëve islame, Adem Ramadani, sot ka publikuar projektin e tij më të ri, ilahinë “Zogu i Xhennetit”, shkruan Radio Pendimi.Ilahia është publikuar në kanalin youtube.
Po ashtu, ilahinë mund ta dëgjoni edhe në faqën e Radio Pendimit në facebook:

Kryetari i komunës së Dragashit z. Shaban Shabani sot ka pritur gjysmëfinalisten e “Voice Kids Germany” – Rrezarta Bojaxhiu

Opoja.net

Prizren, ekspozitë dyersh dhe dritaresh që çojnë drejt historisë

Opoja.net

‘A e n’kryot a?’, ‘Lum ajo nonë gji t’ka bo’: Urimet popullore në të folmen e Opojës

Opoja.net
Agjencia e Lajmeve
www.opoja.net