Mbushni telefonin shpejt me një trik shumë të thjeshtë

Opoja.net Opoja.net Teknologji

Një telefon pa bateri mund të stresues për shumë kë, sidomos nëse bateria e tij është dëmtuar dhe nuk e mban gjatë. Për ta mbushur plotësisht atë duhen rreth dy orë kohë, por ekspertët që merren me teknologji kanë gjetur një zgjidhje.

Telefoni juaj mund të mbushet për një kohë më të shkurtër nëse ndiqet një hap i vogël, por që ka rëndësi, shkruan Mirror.

Ndalojeni atë.

Nëse e ndaloni telefonin dhe e fusni në rrymë, pos që do ta “freskojë” atë, do të keni edhe mundësinë ta bëni më të shpejtë në mbushje. Kur telefoni ndalet dhe futet për t’u mbushur, koha e mbushjes së tij do të jetë më e shkurtër si dhe bateria do të zgjasë më tepër se zakonisht.

Ky veprim që nuk kushton asgjë, në fakt mund t’iu kursejë më shumë kohë dhe “shëndet” më të mirë për telefonin tuaj.

Në ekranin e telefonit do të shfaqet shifra e mbushjes së tij dhe kur të shfaqet “100%”, mund të hiqni lirshëm nga rryma dhe ta ndizni si zakonisht.

//

Opojanet synon të ndihmojë në lartësimin dhe vetëdijesimin e dijes dhe kulturës për trevën tonë. Kontributi juaj do të na ndihmojë në vazhdimin e këtij misioni. Ju faleminderit! Kontriboni KËTU.
- Reklama-
- Reklama-