Opoja.net

Mbyllen tregjet e kafshëve në Dragash

Mbyllen tregjet e kafshëve në Dragash

Inspektorati komunal i Komunës së Dragashit ka marrë vendim që t’i mbyllë përkohësisht tregjet e kafshëve në këtë komunë.

“Të gjitha tregjet e kafshëve mbyllen për shkak të paraqitjes së sëmundjes gungore të lëkurës së kafshëve”, thuhet në njoftim.

Përveç mbylljes së tregjeve, ky inspektorat njoftoi banorët e Komunës së Dragashit se ndalohet edhe therja e kafshëve në hapësirat publike për shkak të shfaqjes së një sëmundjeje të lëkurës tek ato.

Inspektorati nuk ka dhënë datë se deri kur do të zgjasë ky ndalim, ndërkaq vendimi ka hyrë në fuqi nga dje.

© Opoja.net

Të enjten mot më i ngrohtë, kryesisht i kthjellët dhe me diell

Opoja.net

Më të votuarit e LDK-së në Dragash, Hoti i treti

Opoja.net

DKA në Dragash, sot ka organizuar mbajtjen e garave “Olimpiada Matematike”

Opoja.net
Agjencia e Lajmeve
www.opoja.net