Opoja.net

Me anë të zërit të lartë të muzikës, ai largon të gjithë borën nga vetura

Me anë të zërit të lartë të muzikës, ai largon të gjithë borën nga vetura

Muzika nuk është vetëm për shpirtin, frymëzimin dhe rekreacionin.

Mund të jetë çuditërisht e dobishme në disa punë të përditshme, të tilla si pastrimi i një makine me borë.

Po sikur të përdorësh një furçë për të hequr dëborën ditë pas dite ajo bëhet e mërzitshme, apo jo?

Dhe një burrë me sa duket gjeti një mënyrë interesante për të pastruar borën nga makina e tij.

Atë ai e bëri me anë të zërit të lartë të muzikës, dhe kështu ai e largon të gjithë borën. /Telegrafi/

NASA publikon tingujt e parë të regjistruar në Mars

Opoja.net

14 marsi, ditëlindja e Ajnshtajnit

Opoja.net

Përse Ajnshtajni e nxori gjuhën?

Opoja.net
Agjencia e Lajmeve
www.opoja.net