Opoja.net

Me pikëllim të thellë u varros i riu nga Brruti i Opojës!

Numër i madh i popullatës morën pjesë sot në varrimin e të riut nga fshati Brrut, Florent Alushani, nxënës i klasës XII në Shkollën e Mesme të Lartë “Ruzhdi Berisha” në Dragash.

Në varrim u panë shumë nxënës të kësaj shkolle, si dhe drejtori, Shukri Nebiu, i cili mbajti një fjalim rasti për nxënësin tashmë të ndjer, i cili humbi jetën tragjikisht në bjeshkët e Sharrit, saktësisht në Liqenin e Zi, pak metra përtej kufirit, në territorin e Maedonisë së Veriut.

Copyright © Radio SHARRI – Dragash

Arrestohet anëtari i LDK-së në Dragash

Merlinda Guraj

Përleshje fizike në fshatin Blaç – Arrestohet një person

Merlinda Guraj

Përleshje fizike në fshatin Blaç – Arrestohet një person

Opoja.net
Agjencia e Lajmeve
www.opoja.net