Opoja.net

Me plotë intenzitet po vazhdon projekti “Sofra e Ramazanit” nga Shoqata “Bereqeti” dega në Dragash

Opoja
Me plotë intenzitet po vazhdon projekti “Sofra e Ramazanit” nga Shoqata “Bereqeti” dega në Dragash

Shoqata humanitare bëmirëse “Bereqeti” dega në Dragash, me plote intenzitet po vazhdon me projektin “Sofra e Ramazanit” edhe pse qe sa kohë ka perfunduar zyrtarishtë.

Sot me date:08.05.2020 është bërë shpërndarja e kontigjentit të radhës nga koordinatori Xhafer ef. Fejziu familjeve që janë në nevojë. Allahu i Gjithefuqishem i shpërbleftë mirëberësit dhe ua bëftë kabull kontributet.

Loading...

Mos i humb

Vdekje e dyshimtë në Zliptok të Dragashit

Opoja.net

Ministria e Zhvillimit Rajonal nënshkroi Marrëveshjen e Mirëkuptimit me komunën përfituese të Dragashit në kuadër të Programit për Zhvillim Rajonal PZHR 2020

Opoja.net

Ujërat e zeza vërshojnë fshatin Kapre – Banorët kërkojnë zgjidhje!

Opoja.net

Kërkohet i riu nga Dibra – Dyshohet se është parë në Dragash!

Opoja.net

Komunat do të dalin të dëmtuara nga pandemia

Opoja.net

Persona të paidentifikuar sulmojnë fizikisht imamin e xhamisë në Buzez të Dragashit

Opoja.net
Agjencia e Lajmeve
www.opoja.net