Opoja.net

Me sa duket ka emra për mënyrat se si njerëzit e mbajnë lapsin e tyre, gjeni se cili jeni ju

Me sa duket ka emra për mënyrat se si njerëzit e mbajnë lapsin e tyre, gjeni se cili jeni ju

Mënyra se si ju kapni një stilolaps në të vërtetë ka një emër. Katër rrotat kryesore të stilolapsit klasifikohen si trekëmbësh anësor, trekëmbësh dinamik, katërkëndësh anësor dhe katërkëndësh dinamik, transmeton lajmi.net.

Trekëndëshi dhe katërkëndëshi i referohen nëse e mbështesni stilolapsin në gishtin tuaj të mesëm ose unazë, dhe anësore dhe dinamike i referohet nëse e vendosni gishtin e madh mbi gishtin unazor apo jo.

Trekëndësh dinamik

Trekëndësh anësor

Katërkëndësh dinamik

Katërkëndësh anësor

Megjithëse trekëndëshi dinamik konsiderohet “më i miri” kur bëhet fjalë për shkrimin e dorës së qëndrueshme, tani pranohet më gjerësisht se është më mirë të bëni vetëm atë që është më e mira për ju.

Shumë njerëz zbulojnë se katërkëndëshi dinamik i ndihmon ata të vizatohen më mirë, dhe disa njerëz mendojnë se kapja e stilolapsit me grushtin e tyre është mënyra më e lehtë. /Lajmi.net/

NASA publikon pamjet e uljes së anijes kozmike në Mars

Opoja.net

Kosovarja zyrtarisht në Guinness me flamurin më të madh shtetëror në origami

Opoja.net

Video qesharake: Zbulohet se si ‘votojnë’ të vdekurit në Kosovë

Opoja.net
Agjencia e Lajmeve
www.opoja.net