Opoja.net

Mediat nga Dragashi në trajnimin e BIRN-it për zbatimin e standardeve për verifikim të fakteve

Mediat nga Dragashi në trajnimin e BIRN-it për zbatimin e standardeve për verifikim të fakteve

Me mbështetje të KCSF-së dhe financim nga ambasada Norvegjeze, BIRN dje është mbajtur tajnimi i radhës mbi zbatimin e standardeve për verifikim të fakteve me mediat lokale të Prizrenit, Suharekës dhe Dragashit.

Temat që po shtjellohen gjatë këtij trajnimi janë krypometri, etika në gazetari, raportimi i së vërtetës, privatësia, e drejta e autorit, mbrojtja e burimeve, vërtetim të fakteve, raportim të sigurt në gazetari dhe hulumtimet bazuar në raportimet e sinjalizuesve.

Pjesëmarrës nga Mediat në Dragash janë: Harbin Domuzeti nga Portali Opoja.net dhe Miran Emini nga Tv Opoja. /Opoja.net/

Gjendja e dy personave që u plagosën nga polici në Dragash

Opoja.net

Mësohet kush është polici nga Prizreni që plagosi sonte dy qytetarë në Dragash

Opoja.net

Detaje pas plagosjes së dy qytetarëve nga një polic në Dragash

Opoja.net
Agjencia e Lajmeve
www.opoja.net