Opoja.net

“Meka” certifikohet me standardet “HACCAP”

Natyra Opoja

Dragash, 18 prill – Kompania për përpunimin e mishit “MEKA” nga Dragashi këto ditë e ka bërë certifikimin e fabrikës së përpunimit të mishit me standardet e “HACCAP-it” si standardi më modern për sigurinë e ushqimit.

Pronari i kompanisë “Meka”, Burim Piraj, ka deklaruar se synimi i tyre ka qenë përherë arritja e standardeve Evropiane, gjë që e është arritur.

SUPER OFERTË NGA HOTEL ARXHENA

Ndërrimi i viteve nën bardhësinë e bjeshkëve të Sharrit

SHIKO OFERTAT

 

“Tani mund ti sigurojmë konsumatorët tanë se ata mund të konsumojnë produkte të shëndosha në përputhje me kërkesat Evropiane”, ka theksuar ai.

Sipas tij tani më Kosova është në rrugë të mbarë që të arrin hapin e vendeve të tjera të zhvilluara që do të jetë në shërbim të hapjeve të reja të vendeve të punës, që do të bënin që të krijohet një mirëqenie për të gjithë qytetarët e Kosovës.

“Ngritja e fabrikave në një nivel të tillë e ka domethënien jo vetëm për kompaninë tonë po dhe për mbarë shoqërinë e Kosovës”, ka theksuar Piraj.

Një i infektuar sot me Covid-19 nga Dragashi

Opoja.net

Tri klasë model për parafillorët në shkollat e komunës së Dragashit

Opoja.net

Nga e enjtja pritet mot më i butë, temperaturat do të shënojnë ngritje deri në 11°C

Opoja.net
Agjencia e Lajmeve
www.opoja.net