Opoja.net

” Meka Halal Food” Kompania prestigjioze e Kosovës që bën të pranishme produktet “Made in Kosova” në shumë tregje të huaja

Opoja
” Meka Halal Food” Kompania prestigjioze e Kosovës që bën të pranishme produktet “Made in Kosova” në shumë tregje të huaja

Me produkte të kualitetit botërorë ” Meka Halal Food” është një kompani prestigjioze nga Kosova që njihet tashmë në mbarë botën .Kjo kompani ka produkte shumë cilësore nga mishii gjedhit dhe pulës informon Faktiditor.ch.Meka Halal Food për këto cilësi të shumta ka një histori plot gjëra pozitive, kualitet në punë e madhe dhe të kujdesshmë që bëjnë duke nisur nga pronari dhe deri tek punonjësit me të vetmin qëllim që konsumatori të jetë gjithnjë i kënaqur nga shërbimet e produkteve kualitative që ofrohen .


Kjo Kompani është e certifikuar nga Instituti HACCP-Meka Food.Po cila është rruga e suksesit ?! Eshtë e thjeshtë sepse është 100 përqind Hallall dhe ideale për kuzhinën e gjithësecilit .Madje e vetmja ne Kosove qe rrogat jane mbi 700 euro dhe merreth edhe rroga e 14.
Kjo kompani që nga viti 1992 merret me prodhimin e suxuukut, më pas të sallamit,proshutës,salsiçeve, pashtetës, rriskut të gjedhit,e së fundmi edhe gjellave të gatshme të konservuara.

Të gjitha mirënjohjet e kompanisë MEKA, tregojnë punën e palodhshme dhe përkushtimin e skajshëm të menaxhmentit dhe punëtorëve të saj, për të prodhuar produkte sa më cilësore me qëllim për ti kënaqur konsumatorët.

Fitues të shumë çmimeve vendore e ndërkombëtare

Në vitin 2015 në Gjenevë të Zvicrës, MEKA u shpërblye nga organizata BID me medaljen e artë për cilësi të lartë të produkteve dhe të menaxhimit. Këtë shpërblim MEKA e fiton në konkurencë e sipër me kompani të mëdha botërore për përpunimin dhe prodhimin e mishit.


E ÇERTIFIKUAR NGA INSTITUTI HACCP
E çertifikuar nga auditor ndërkombëtar me HACCP, rregullore e cila shërben për sigurinë ushqimore, e që kompania MEKA është e çertifikuar tash e sa vite me këtë rregullore, në mënyrë që produktet të jenë sa më të sigurta për të gjithë konsumatorët.

Loading...

Mos i humb

Peng i prokurimit, 15 fshatra të Dragashit që pesë vjet pa ujë të pijshëm

Opoja.net

Rifillon shqyrtimi ndajë deputetit Adem Hoxha, i akuzuar për sulm dhe kanosje

Opoja.net

Dënohet me gjobë i akuzuari që pranoi fajësinë për përdorim të paautorizuar të narkotikëve

Opoja.net

“COVID-19 nuk ekziston”, lufta me dezinformata nga Rusia dhe Kina dhe pasojat për Kosovën

Opoja.net

Gazetari ynë po e mposht virusin Covid-19!

Opoja.net

Vijon puna për rikonstruksionin e ambienteve shkollore në Dragash

Opoja.net
Agjencia e Lajmeve
www.opoja.net