Ministri i Shëndetësisë, Armend Zemaj, vizitoi Dragashin (Video)

Opoja
Ministri i Shëndetësisë, Armend Zemaj, vizitoi Dragashin (Video)

Ministri i Shëndetësisë, Armend Zemaj, sot qëndroi në Dragash, ku me kryetarin e Dragashit, Shaban Shabanin, biseduan rreth situatës epidemiologjike, respektimin e masave parandaluese, rritjen e kapaciteteve në shëndetësinë primare, si dhe për menaxhimin e mëtejmë të situatës në pandemi edhe në këtë komunë.

“Sqarova se ne si Ministri e Shëndetësisë kemi ndarë specializime mjekësore për kandidatët nga Dragashi që të zgjidhet problemi disavjeçar i mungesës së mjekëve specialistë në gjinekologji dhe mjekësinë familjare, duke angazhuar mjekë të rinj. Së shpejti do të ndërmarrim edhe veprime të tjera, në rritjen e kapaciteteve të infrastrukturës dhe pajisjeve në Qendrën Kryesore të Mjekësisë Familjare (QKMF) në Dragash, si dhe në Qendrat e Mjekësisë Familjare (QMF) dhe Ambulancat Shëndetësore nëpër fshatrat e dy trevave të kësaj komune, Opojë dhe Gorë”, tha për redaksinë tonë ministri Zemaj.

Në takim ishin prezentë edhe Selim Kryeziu, zëvendësministër për Komunitete dhe Kthim, Adnan Rexhepllar, zëvendësministër i Punës dhe Mirëqenies Sociale, Hamza Balje, zëvendësministër i Infrastrukturës, si dhe deputeti në Parlamentin e Kosovës, Adem Hoxha.

Radio Sharri – Dragash

Mungon i pandehuri, shtyhet seanca për mashtrim të qytetarëve me anë të “Instagramit”

Opoja.net

Këto janë rregullat në oborrin e shkollës, brenda shkollës dhe në klasë

Opoja.net

Hapen shkollat, nxënësit me maska (VIDEO)

Opoja.net

Peng i prokurimit, 15 fshatra të Dragashit që pesë vjet pa ujë të pijshëm (Video)

Opoja.net

Gati një muaj nga nisja (dhe ndërprerja) e punimeve në ndërtimin e urës në lagjen Duraj!

Opoja.net

Monitorohen nga afër shkollat e komunës së Dragashit

Opoja.net
Agjencia e Lajmeve
www.opoja.net