Opoja.net

Ministri Zharku angazhoi direkt kompani për zhbllokimin e fshatrave të Dragashit (Video)

Ministri Zharku angazhoi direkt kompani për zhbllokimin e fshatrave të Dragashit (Video)

Në këto ditë të vështira dimri, siç po ndiqni edhe videon, duke parë gjendjen e rëndë pas të reshurave të borës në komunën e Dragashit, ministri i Infrastrukturës, Lutfi Zharku, ka intervenuar që kompania ” Sed Tours” nga Arbanasi i Prizrenit që të angazhohet në zhbllokimin e rrugëve në këtë komunë, ku trashësia e borës në viset më të larta malore ka arritur një metër .

Sipas kryetarit të komisionit për situata emergjente në Dragash, Bekim Qusaj, aktualisht është bërë e mundshme hapja e rrugës në fshatin Radeshë, ndërsa në vijim pritet të intervenohet edhe në fshatra të tjera, si dhe pritet të zhbllokohen edhe rrugët që e lidhin Dragashin me vendbanimet kufitare të Republikës së Shqipërisë.

Në Dragash, Agjencia Turke për Bashkëpunim dhe Koordinim (TIKA) ndihmon familjet në nevojë!

Opoja.net

Disa fshatra të Dragashit nesër mbesin pa rrymë

Opoja.net

Ambasadori i Bullgarisë, Hristo Gudjev viziton Komunën e Dragashit

Opoja.net
Agjencia e Lajmeve
www.opoja.net