Opoja.net

Ministria e Zhvillimit Rajonal nënshkruan Marrëveshjet e Mirëkuptimit me komunën përfituese të Dragashit

Ministria e Zhvillimit Rajonal nënshkruan Marrëveshjet e Mirëkuptimit me komunën përfituese të Dragashit nga Programi për Zhvillim Rajonal

Ministria e Zhvillimit Rajonal e udhëhequr nga Ministri Rasim Demiri sot ka nënshkruar marrëveshjen e mirëkuptimit me komunën përfituese të Dragashit nga Programi për Zhvillim Rajonal për projekte të investimeve kapitale.

140
SONDAZH / Zgjedhjet Lokale
A mendoni se ka keqpërdorime gjatë zgjedhjeve në Dragash ?

Ministri Demiri e përgëzoj komunën përfituese dhe i uroj suksese në zbatimin e projektit:

– “Rregullimi i shtratit të lumit (rregullimi i urës dhe mureve mbrojtëse) në fshatin Brodosanë-Dragash”

– “Hapja e RrugësZlipotok-Brod”

Kryetari i komunës së Dragashit ka falënderuar Ministrin Demiri për përkrahjen dhe u zotua se do tarealizojë projektin me përkushtim me qëllim të përmirësimit të cilësisë së shërbimeve ndaj qytetarëve.

Urimi i drejtorit të DKA-së në Dragash për fillimin e vitit të ri shkollor

Opoja.net

Sot filloi viti i ri shkollor

Opoja.net

Shabani: Gjatë këtij mandati në Dragash, kemi përmbushur zotimet ndaj qytetarëve

Opoja.net
Agjencia e Lajmeve
www.opoja.net
Fokusi
Shiko
Zgjedhjet
Kontribo
Raporto