Opoja.net

Mungesa e përzgjedhjes së kompanisë përkatëse ka bërë që akoma mos të dezinfektohet objekti i gjykatës në Dragash

Opoja
Mungesa e përzgjedhjes së kompanisë përkatëse ka bërë që akoma mos të dezinfektohet objekti i gjykatës në Dragash

Përderisa shumë objekte të gjykatave dhe të prokurorive janë dezinfektuar, me qellim të mbrojtës dhe parandalimit nga virusi Covid-19, një gjë e tillë nuk ka ndodhur në objektin e Gjykatës Themelore në Prizren, dega në Dragash.

Gjyqtarja mbikëqyrëse e kësaj dege, Sabaheta Kurteshi, për “Betimin për Drejtësi”, ka deklaruar se ka bërë kërkesë për dezinfektimin e objektit të gjykatës, mirëpo ende nuk ka marre përgjigje pozitive për një gjë të tillë.

“Akoma nuk është dezinfektuar objekti i gjykatës. Ne ka kohë që kemi ushtruar kërkesën për këtë çështje, mirëpo na kanë thënë se për Dragash dhe Suharekë ende nuk është dhënë tenderi dhe nuk është përzgjedhur kompania përkatëse”, ka thënë gjyqtarja Kurteshi.

Gjyqtarja Kurteshi gjithashtu ka deklaruar se gjatë këtyre ditëve në Dragash situata ka vazhduar të mbetet e qetë dhe se nuk kanë pranuar asnjë rast të natyrës urgjente. /BetimipërDrejtësi

Loading...

Mos i humb

Persona të paidentifikuar sulmojnë fizikisht imamin e xhamisë në Buzez të Dragashit

Opoja.net

Të gjithë besimtarëve muslimanë urime Fitër Bajrami nga Portali Opoja.net

Opoja.net

Kryetarit i komunës së Dragashit Shaban Shabani me një mesazh urimi, me rastin e përfundimit të Ramazanit dhe kremtimit të festës së Fitër Bajramit

Opoja.net

Biznesmeni Piraj: Më shumë se 14 orë pa rrymë, KEDS-i më gënjeu

Opoja.net

Gjatë pandemisë Gjykata në Dragash ka pranuar gjashtë padi dhe tre shkresa tjera

Opoja.net

I plagosuri i Betejës së Kosharës, Samet Ramadani

Opoja.net
Agjencia e Lajmeve
www.opoja.net