Opoja.net

Ndërpritet restaurimi i mullirit (VIDEO)

Në Rahovec është ndalur në gjysmë një punë që po bëhej për restaurimin e një mulliri që llogaritet të jetë rreth 300 vjeçar i vjetër.

Kjo, pas reagimit të dy banorëve, të cilët u shfaqën të pakënaqur me punët.

Sipas tyre, objektit po i humb vlera kulturore që ka.

Kronikë e përgatitur nga gazetarja Qendresa Tërshana.

klankosova.tv

Ndiqni këto veprime nëse telefoni juaj është lagur dhe nuk do të ndizet

Merlinda Guraj

Idetë e dekorimit të banjës: Cilat pllaka të zgjidhni dhe si t’i kombinoni ato me elemente të tjera

Merlinda Guraj

Një grua nga Afrika e Jugut lind 10 foshnje

Opoja.net
Agjencia e Lajmeve
www.opoja.net