Opoja.net

Ndërroi jetë Hoxha Halim Refiku nga Bresana

Lajme Opoja

Pas një sëmundje, njoftohet se ka ndërruar jetë, njëri ndër lexuesit më të mirë të Kur’anit, Halim Refiku nga Bresana, duke i lënë në pikëllim të thellë familjarët e tij të dashur dhe të gjithë rrethin miqësor e të njohurit.

Halim Refiku ishte njëri ndër brezat që u përkiste hoxhallarëve të vjetër në Bresanë, ishte njëri ndër lexuesit më të mirë të Kur’anit.

Varrimi i Halim (Fuat) Refikut behët sot, 14.05.2015, pas namazit të ikindisë, në vendlindjën e tij Bresanë, Allahu e mëshiroftë dhe e shpërbleftë me xhenetin firdeus.

Autor: Kasam Muhameti (Imami i xhamisë “muderris Rexhep Ismaili” në Bresanë)

(Opoja.net)

Dëshmitë ndaj ish-drejtorit të Financave në Komunën e Dragashit, si dhe dy zyrtarëve komunal

Opoja.net

Dy raste të reja me Covid-19 në Dragash

Fari Kolloni

Në moshën 86-vjeçare ka ndërruar jetë Shaban Mejzini

Opoja.net
Agjencia e Lajmeve
www.opoja.net