Ndërtimi i Stadiumit të qytezës së Dragashit po bëhet realitet

Merlinda Guraj Merlinda Guraj Opoja Sport

Sot në selinë e FFK-së, së bashku me Kryetarin Agim Ademi nënshkruam marrveshjen e bashkëfinancimit të stadiumit të Qytezës së Dragashit.

Në bazë të Memorandumit punimet duhet të fillojnë dhe| përfundojnë këtë vit.

Kostoja financiare e këtijë projekti do të jetë rreth 400.000 euro.

Gjithashtu së shpejti do të shpallet tenderi për asfaltimin e rrugës nga Dragashi deri të Stadiumi i qytezës së Dragashit.
Ky projekt do të financohet nga buxheti komunës dhe ai i MZHR-së

//

Opojanet synon të ndihmojë në lartësimin dhe vetëdijesimin e dijes dhe kulturës për trevën tonë. Kontributi juaj do të na ndihmojë në vazhdimin e këtij misioni. Ju faleminderit! Kontriboni KËTU.
- Reklama-
- Reklama-