Opoja.net

Ndihma për jetimat po vazhdon, niset ndërtimi i 8 shtëpive në Dragash

Ndihma për jetimat po vazhdon, niset ndërtimi i 8 shtëpive në Dragash

“Jetimi, loti dhe mërzia e tyre” keshtu e nisi ditën sot humanisti i njohur shqiptar, Halit Kastrati, i cili qëndroi në Dragash ku edhe do të fillojë ndërtimi i tetë shtëpijeve për nevojtarët.

“Sot u nisen 8 shtëpi të reja në Opojë të Dragashit, 8 familje morën lajmin e gëzimin. Ditë më shumë emocione sot, Zoti hajr e beftë”, u shpreh Halil Kastrati.

“O Zot ndihmojë nevojtarët e shërbleftë bamirësit”, përfundon me shumë emocion Kastrati. /Opoja.net/

86 pako ushqimore u shpërndanë nga Shoqata humanitare Opoja

Opoja.net

Në Dragash shpërndahen pako ushqimore në kuadër të projektit “Sofra e Ramazanit 2021”

Opoja.net

Urimi i kryetarit të komunës Shaban Shabani për muajin e shenjtë të Ramazanit

Opoja.net
Agjencia e Lajmeve
www.opoja.net