Opoja.net

Ndihmojeni shërimin e Albresës, ajo ka vetëm 17 vjet

Albresa Gashi, 17 vjeçare, nga fshati Brezne, komuna e Dragashit, është e sëmur shumë rëndë nga zemra.

Sëmundja ka shërim vetëm jashtë vendit, por gjendja ekonomike e familjes së Albresës është shumë e rëndë.

130

Sa i lexoni lajmët në Portalin Opoja.net ?

Faleminderit për përgjigjen tuaj!

Sipas familjarëve, për operacionin nevojiten 20 mijë euro, që ata nuk i kanë, njofton Opoja.net.

Familjarët kanë kërkuar ndihmë dhe kushdo që është i gatshëm ta bëjë mund të kontaktojë më babain e Albresës, Muhamet Gashi.

BpB Xhirollogaria : 130 100 300 858 0750

Xhirollogaria jashtë: Xk05 130 10030 0858 0750

Numri i telefonit: 044 855 447

image

Agjencia e Lajmeve
www.opoja.net
Fokusi
Shiko
Zgjedhjet
Abonohu
Raporto