Opoja.net

Në Blaç do të fillojë rregullimi i rrjetit të ujësjellësit dhe kanalizimit

Komuna e Dragashit ditën e djeshme ka nënshkruar kontratën me kompaninë Alfa-Ing N.P.N, e cila do ta bëjë rregullimin e rrjetit të ujësjellësit dhe kanalizimit në fshatin Blaç. Vlera e kontratës është 49 mijë e 221.50 euro.

Në përshkrimin e punëve në njoftimin për dhënien e kontratës, Komuna ka shkruar se kompania fituese e tenderit do të bëjë demolimin e elementeve të betonit përgjatë trupit të rrugës 3850 metër katrorë, punët e dheut do të jenë deri në sasinë 3 mijë metër kub, do të ndërtohen 9 puseta nga betoni, do të bëhet hidroizolimi i rezervuarit ekzistues prej 20 metër katrorë, si dhe furnizim, transport dhe punë të tjera.

137

Sa i lexoni lajmët në Portalin Opoja.net ?

Faleminderit për përgjigjen tuaj!

Sipas kontratës së nënshkruar dje, kompania kontraktuese pritet t’i fillojë punimet pesë ditë pas nënshkrimit të kontratës, nëse kushtet atmosferike vlerësohen si të favorshme./Opoja.net

Agjencia e Lajmeve
www.opoja.net
Fokusi
Shiko
Zgjedhjet
Abonohu
Raporto