Opoja.net

Në Bresanë të Opojës ar-restohen dy të mitur për vjed-hje

Në fshatin Bresanë të Opojës së Dragashit janë ar-restuar dy të mitur nën dyshimin se kanë kryer veprën pe-nale ‘vjed-hje e rëndë’.

Sipas policisë rasti ka të bëjë me një vepër të kryer më 03 shkurt dhe të njëjtit pas intervistimit me vendim të prokurori janë dërguar në mbajtje.

293

Me çka po nxeheni në këto ditë të ftohta ?

Në raport nuk jepen hollësi te tjera rreth rastit.

Agjencia e Lajmeve
www.opoja.net