Opoja.net

Në ditë tejet të ftohta, Dragashi ka 72 orë pa energji elektrike (Foto)

Në ditë tejet të ftohta, Dragashi ka 72 orë pa energji elektrike (Foto)

Dragashi prej tri ditësh është me mungesë të energjisë elektrike.

Banorët e kësaj ane nuk kanë zgjidhje tjetër as për të mbushur bateritë e telefonave mobil vetëm e vetëm të mblidhen tek një restaurant dhe t’i mbushin ata përmes gjeneratorëve, shkruan Indeksonline, përcjellë Opoja.bet.

Disa nga banorët madje nuk kanë se me çfarë të ngrohen në mungesë të ngrohjes me energji elektrike.

Në Dragash, Agjencia Turke për Bashkëpunim dhe Koordinim (TIKA) ndihmon familjet në nevojë!

Opoja.net

Disa fshatra të Dragashit nesër mbesin pa rrymë

Opoja.net

Ambasadori i Bullgarisë, Hristo Gudjev viziton Komunën e Dragashit

Opoja.net
Agjencia e Lajmeve
www.opoja.net