Opoja.net

Në Dragash 186 votat me kusht vendosin për kryetarin

Në komunën e Dragashit sipas rezultateve preliminare të KQZ-së, diferenca në mes kandidatit të PDK-së Shaban Shabani dhe atij të LDK-së Selim Kryeziu është vetëm 41 vota.

Kandidati i PDK-së për kryetar të Komunës së Dragashit ka marrë 6,279 vota, ose 50,16%, ndërsa Selim Kryeziu i LDK-së ka marrë 6,238 vota, ose 49,84%.

91
Cilën kandidatë e shihni fituese në raundin e dytë të zgjedhjeve ?

Po ky rezultat mund të përmbyset lehtësisht, pasiqë sipas të dhënave nga Qendra e Numërimit dhe të Rezultateve (QNR) në Komunën e Dragashit do të numërohen edhe 186 vota me kusht.

Image

Agjencia e Lajmeve
www.opoja.net
Fokusi
Shiko
Zgjedhjet
Abonohu
Raporto