Opoja.net

Në Dragash dezinfektohen të gjitha objektet shëndetësore

Në Dragash dezinfektohen të gjitha objektet shëndetësore

Si pjesë e masave të parashikuara nga Ministria e Shëndetësisë dhe Organizata Botërore e Shëndetësisë, Komuna e Dragashit ka ndërmarrë hapa shtesë në lidhje me virusin Corona.

Sot, 14 Mars 2020, Drejtoria e Shëndetit dhe Mirëqenies Sociale dezinfektoi të gjitha objektet shëndetësore ndërsa në ditët në vijim institucionet e tjera publike do të dezinfektohen.

Ekipi i Qendrës Kryesore të Mjekësisë Familjare vizitoi bashkëqytetarët tanë që vinin nga zona e prekur nga virusi dhe kryen kontrollin parandalues. Deri më tani, asnjë prej tyre nuk është vërejtur me ndonjë simptomë, por janë këshilluar të ndjekin udhëzimet e Ministrisë së Shëndetësisë.

Klubi i shahut “Sharri” do të merr pjesë në ligën e dytë të Federates së Shahut në Kosovë

Opoja.net

Biografia e Heroit të Kosovës Ilmi Bahtjari-Oçalani

Opoja.net

Kryetari Shabani uron besimtarët myslimanë festën e Fitër Bajramit

Opoja.net
Agjencia e Lajmeve
www.opoja.net