Opoja.net

Në Dragash mbi 260 qytetarë marrin pensionin e veteranit të luftës

Opoja
Në Dragash mbi 260 qytetarë marrin pensionin e veteranit të luftës

Agjencia e Statistikave e Kosovës ka publikuar të dhënat statistikore për sektorin e skemave pensionale dhe mirëqenies sociale në Kosovës.

Sipas ASK-së, numri i përfituesve nga skema pensionale për veteranët e luftës në komunën e Dragashit, përgjatë tremujorëve janar-mars 2020, prill-qershor dhe korrik-shtator, ka qenë mbi 260.

Varësisht prej muajve, ky numër ka variuar deri në 266, kur është regjistruar në muajin prill. Ndryshimi i shifrave zakonisht vjen për shkak se procedurat e aplikimit për veteran ende nuk janë mbyllur./Opoja.net/

Mevludin Krasniqi: Llapi nuk duron ‘bisht sakice’

Fari Kolloni

Ku është akti/dokumenti origjinal i pavarësisë së Shqipërisë?!

Fari Kolloni

Kryetari Shabani uron festën kombëtare: Amanetin e të rënëve ta çojmë në vend duke punuar

Fari Kolloni
Agjencia e Lajmeve
www.opoja.net