Opoja.net

Në Dragash, reshje bore edhe në pranverë

Në Dragash, reshje bore edhe në pranverë

Shiu që ra dje nga orët e pasditës, në mbremjë u shëndrrua në borë. Lartësia e mbuluar me borë është deri 5 centimetra dhe borë në këto zona mund të bie edhe në gusht.

Në vëndbanime më lartësi prej mbi 1400 metra, lartësia e mbuluar e borës është 10 centimetra.

“Asgjë e pazakontë në qytetin tonë thanë banorët e vjetër të cilët ishin duke pritur para bankës në Dragash për të marrur pensionet e tyre. Ka shanca që borë të bie edhe në qeshor. Por bora që ra sot ju mund të shihni se nuk është duke e mbajtur dhe në çast shkrihet. Problemi i vetëm është se mbrëmë ishte shumë ftohtë dhe bora mund të ketë shkatërruar vendin e pemëve frutore që tashmë kanë një lule. ”

© Opoja.net

86 pako ushqimore u shpërndanë nga Shoqata humanitare Opoja

Opoja.net

Në Dragash shpërndahen pako ushqimore në kuadër të projektit “Sofra e Ramazanit 2021”

Opoja.net

Urimi i kryetarit të komunës Shaban Shabani për muajin e shenjtë të Ramazanit

Opoja.net
Agjencia e Lajmeve
www.opoja.net