Opoja.net

Në fshatin Kuk të Dragashit gjenden 94 mina të pashpërthyera që nga lufta e fundit në Kosovë

Opoja
Në fshatin Kuk të Dragashit gjenden 94 mina të pashpërthyera që nga lufta e fundit në Kosovë

Edhe 20 vite pas luftës fundit, Kosova ende vazhdon të përballet me rrezikun nga minat në zonat rurale të vendit.

Gjatë ditës së sotme, në fshatin Kuk të komunës së Dragasghit, FSK’ja kanë bërë deminimin e 94 minave të pashpërthyera që nga lufta e fundit në Kosovë, raporton Korrespodenti.

Minat paraqesin rrezik te madh në këtë zonë rurale, ku dihet se popullata atje e frekuenton këtë bjeshkë me mbjellje të arave dhe kullosave.

Më poshtë ju sjellim pamje të siguruara nga Korrespodenti gjatë procesit të deminimit nga FSK’ja në fshatin Kuk të Dragashit.

Loading...

Mos i humb

Peng i prokurimit, 15 fshatra të Dragashit që pesë vjet pa ujë të pijshëm

Opoja.net

Rifillon shqyrtimi ndajë deputetit Adem Hoxha, i akuzuar për sulm dhe kanosje

Opoja.net

Dënohet me gjobë i akuzuari që pranoi fajësinë për përdorim të paautorizuar të narkotikëve

Opoja.net

“COVID-19 nuk ekziston”, lufta me dezinformata nga Rusia dhe Kina dhe pasojat për Kosovën

Opoja.net

Gazetari ynë po e mposht virusin Covid-19!

Opoja.net

Vijon puna për rikonstruksionin e ambienteve shkollore në Dragash

Opoja.net
Agjencia e Lajmeve
www.opoja.net