Opoja.net

Në këtë link mund ta ndiqni live rënien e raketës kineze

Raketa e madhe kineze, që është jashtë kontrollit dhe është vendosur të rikthehet në atmosferën e Tokës këtë fundjavë, ka sjellë një situatë alarmante, por jo të pazakontë. 

Këtu mund të ndiqni live rënien e raketës kineze në Tokë.

Ka një numër rastesh kur mbeturinat hapësinore janë rrëzuar në Tokë, përfshirë vitin e kaluar, kur nga një raketë tjetër ranë mbeturinat mbi fshatrat e Bregut të Fildishtë, duke shkaktuar dëme materiale, por fatmirësisht jo dëme njerëzore.

Lajmi i mirë është se mbeturinat në përgjithësi paraqesin shumë pak kërcënim për sigurinë e njerëzve.

Turqit po vazhdojnë avancimet, në automjete elektrike.

Merlinda Guraj

“Kasapi i Bosnjës” u dënua përjetë, Biden: Gjykim historik

Opoja.net

Kosova nga 22 marsi në listën e Zvicrës për karantinim

Opoja.net
Agjencia e Lajmeve
www.opoja.net