Në Kuklibeg gjendet një mjet i pashpërthyer!

Opoja
Në Kuklibeg gjendet një mjet i pashpërthyer!

Policia ka njoftuar sot për gjetjen e një mjeti të pashpërthyer në fshatin Kuklibeg të Dragashit, ku pritet që me të merren ekspertët.

“Mbrëmë, rreth orës 22:00, në fshatin Kuklibeg të Dragashit, ankuesi mashkull kosovar ka informuar se në oborrin e tij kishte hasur në një mjet të dyshuar shpërthyes. Njësia policore ka bërë sigurimin e vendit të ngjarjes dhe janë në pritje të njësisë për deminim”, thuhet në njoftimin e sotëm të policisë.

Mungon i pandehuri, shtyhet seanca për mashtrim të qytetarëve me anë të “Instagramit”

Opoja.net

Këto janë rregullat në oborrin e shkollës, brenda shkollës dhe në klasë

Opoja.net

Hapen shkollat, nxënësit me maska (VIDEO)

Opoja.net

Peng i prokurimit, 15 fshatra të Dragashit që pesë vjet pa ujë të pijshëm (Video)

Opoja.net

Gati një muaj nga nisja (dhe ndërprerja) e punimeve në ndërtimin e urës në lagjen Duraj!

Opoja.net

Monitorohen nga afër shkollat e komunës së Dragashit

Opoja.net
Agjencia e Lajmeve
www.opoja.net