Opoja.net

Në Mamushë u bë promovimi i Trashëgimisë Kulturore dhe Fetare për të rinjtë e regjionit të Prizrenit

Drejtoria për Kulturë Rini dhe Sport në Dragash, në bashkëpunim me OJQ “AVOKO”, dhe të rinjtë e Komunës sonë, ishin pjesë e projektit të bashkëpunimit ndërkomunal mes të rinjëve të komunave të regjionit të Prizrenit. U organizua një vizitë njëditore në Prizren për promovimin e Trashëgimisë Kulturore dhe Fetare për të rinjtë nga të gjitha komunitetet. Ky projekt ka për qëllim të rrisë njohuritë e rinisë rreth traditave të ndryshme të komuniteteve që jetojnë në rajonin e Prizrenit dhe të përmirësojnë dialogun dhe mirëkuptimin ndërfetar.

Ky projekt ishte i dyti në rradhët e organizimeve nga bashkëpunimi ndërkomunal i cili si urë lidhëse ka OSBE-në, ku priten që organizime të tilla të organizohen dhe nga Komunat tjera të regjionit të Prizrenit.

80
SONDAZH / Zgjedhjet Lokale
A mendoni se ka keqpërdorime gjatë zgjedhjeve në Dragash ?

 

Aksident trafiku në Dragash, 6 të lënduar

Opoja.net

Nga sot, Kosova dhe Shqipëria me pikë të re kufitare

Opoja.net

Arsyet për reduktimin e nafakës dhe për humbjen e vullnetit për ibadet dhe jetë

Opoja.net
Agjencia e Lajmeve
www.opoja.net
Fokusi
Shiko
Zgjedhjet
Kontribo
Raporto