Opoja.net

Në shkollat e Dragashit, mbahen aktivitete për sigurinë në trafik (Foto)

Sot në disa shkolla të Komunës së Dragashit, nga Stacioni i Policisë së Kosovës- Dragash u organizua aktiviteti “Shtatori muaji i sigurisë në trafik“.

Në këtë aktivitet nxënësit të veshur me jeleka dhe kapela kanë ndaluar vozitësit duke paralajmëruar të kenë kujdes gjatë vozitjes afër objekteve shkollore.

70

Cila mendoni së është më e mira për daljen nga krizën energjetike ?

Aktivitete të tilla për sigurinë në trafik, në shkollat e Komunës së Dragashit janë organizuar edhe në të kaluarën.

Agjencia e Lajmeve
www.opoja.net