Opoja.net

Në Shqipëri edhe 8 raste të dyshuara me koronavirus dolën negative

Në Shqipëri edhe 8 raste të dyshuara me koronavirus dolën negative

Në Shqipëri nuk ka ende një rast të konfirmuar zyrtarisht me koronavirus.

Deri mbrëmjen e djeshme janë testuar 8 raste, por kanë rezultuar negative.

Çdo linjë e udhëtarëve monitorohet dhe deri tani janë vlerësuar 4700 udhëtarë, informon ministria e Shëndetësisë së Shqipërisë.

Babai përplas me traktor vajzën 3-vjeçe

Opoja.net

Kosova dhe Shqipëria vendosin t’i shënojnë së bashku ngjarjet historike

Opoja.net

Një flamur gjigant i Kosovës vendoset në zemër të Tiranës

Opoja.net
Agjencia e Lajmeve
www.opoja.net