Në xhaminë e Bresanës fillon mësim besimi fetarë

Opoja
Në xhaminë e Bresanës fillon mësim besimi fetarë

ME ENTUZIAZËM FËMIJËT TANË FILLUAN MËSIMIN NË MEJTEP

Pas një pauze të gjatë, që disa javë filluam mësimin edhe në mejtep. Shpresojmë se nuk do t’na mungojë suksesi. Zoti xh.sh. i ruajttë fëmijët tanë dhe ju dhashtë shëndet.

Ministri i Infrastrukturës Arban Abrashi përcolli nga afër punimet e rrugës Tyrbe-Zaplluxhe

Fisnik Guri

Komuna e Dragashit ribëhet me Stacion Meteorologjik

Opoja.net

Komuna e Dragashit renditet e pesta në Kosovë për nga numri i librave, ndërsa e nënta për nga numri i lexuesve në bibliotekën e qytetit

Fisnik Guri
Agjencia e Lajmeve
www.opoja.net