Opoja.net

Nëntori muaji i përkujtimeve të rënda, masakra te “Livadhi i Kasës” (Video)

Për Bresanën, Kuklibegun, dhe disa vise të tjera shqiptare është muaji i përjetimeve dhe i përkujtimeve të rënda (tonat dhe të të parëve tanë), ngase na rikujton edhe fillimin: e sundimit, dhunës, maltretimit, keqtrajtimit, masakrave… shekullore, të sllavëve ndaj popullatës tonë.

Manifestimi i 100 vjetorit të masakrës te Livadhi i Kasës, Bresanë, Opojë – 4 nëntor 2012.


© Opoja.net. Të gjithë të drejtat e mbrojtura.

710

A mendoni se keni nevojë për të terhequr para nga trusti juaj ?

Agjencia e Lajmeve
www.opoja.net