Nëse do shpëtim në Ditën e vështirë, përmbaju fjalëve të mëdha – Kuranit

Opoja.net Opoja.net Artikuj

Fjala  ثقيلاً (rëndë, vështirë – e madhe) në Kuran përmendet vetëm dy herë:

1. Vërtet, ata (idhujtarët) e duan shumë këtë jetë dhe e zënë asgjë Ditën e Rëndë (Ringjalljes) që i pret. (El-Insan, 27)

2. Ne do të shpallim ty fjalë të rëndë (të madhe). (El-Muzzemmil, 5).

Pra, nëse do të shpëtosh nga Dita e rëndë, përmbaju fjalëve të rënda – të mëdha,  sipas rëndësisë, përmbaju fjalëve të Kuranit.

Mesazhe Kuranore

A. D. Islampress

/OPOJAnet/

Opojanet ka hapur kanalin në Whats App dhe ju mund të na bashkoheni për të ndjekur lajmet tona BASHKOHU KËTU.

- Reklama-
- Reklama-