Opoja.net

Nesër nuk zhvillohet mësim në Shkollën e Mesme të Lartë”Ruzhdi Berisha” në Dragash

Pas takimit të Taskforcës për arsim në Dragash, konsultimit me Taskforcën e shkollës dhe rekomandimeve të IKSHP u vendos që nesër të ndërpritet procesi mësimor në Shml “Ruzhdi Berisha” në Dragash me datë 19.10.2020 deri në arritjen e rezultateve nga IKSHPK-ja që pritet të arrijnë nesër pasdite.

Dita e humbur zëvendësohet ditëve të shtuna ose në fund të vitit shkollor.
Gjithashtu ju njoftojmë se sot është bërë dezinfektimi i objektit të shml “Ruzhdi Berisha”.
TaskForca në nivel të DKA-së në Dragash.

264
SONDAZH / Zgjedhjet Lokale
A mendoni se ka keqpërdorime gjatë zgjedhjeve në Dragash ?

Opoja.net

Agjencia e Lajmeve
www.opoja.net
Fokusi
Shiko
Zgjedhjet
Kontribo
Raporto