Opoja.net

Nesër, shkyçje të rrymës në Dragash

Lajme Opoja

KEDS SH. A, njofton se nesër do të këtë nderprerje të rrymës në Dragash, trasmeton Opoja.net.

Nesër në NS 35/10 kV Dragash do të shkyçen të gjitha Daljet 10 kV, sepse punimet duhet të kryhen në zbarrat 10 kV Në TS 35/10 kV, në daljen 10 kV Bellobradi punimet do të kryhen prej orës 07:00 – 08:30. Gjatë kohës sa do të zgjasin punimet pa energji elektrike do të mbesin të gjitha daljet 10 kV Të NS 35 /10 kV të Dragashit: Dalja Bresana, Dalja Bellobradi, Dalja Rapqa, Dalja Restelice, Dalja Dragash – I, Dalja Dragash – II dhe Remateksi.

Ndërsa, nga ora 09:00 – 13:00 në NS 35/10 KV Dragash do të shkyçet Dalja Dragash – I, për shkak punimeve në largpërçues. Gjatë kohës sa do të zgjasin punimet pa energji elektrike do të mbesin Dragash – I dhe TS – Biznisi.

Në moshën 86-vjeçare ka ndërruar jetë Shaban Mejzini

Opoja.net

Rezultatet e fundit: Një i vdekur nga Covid-19 në Dragash

Fari Kolloni

Aktivistët e VV-së në Dragash i gëzohen fitores në Podujevë, shpresojnë ta mundin LDK-në edhe në Dragash

Fari Kolloni
Agjencia e Lajmeve
www.opoja.net