Nexhmidin Nijaziu dhe Salim Ramadani, dy penzionera të vullnetit të mirë

Opoja
Nexhmidin Nijaziu dhe Salim Ramadani, dy penzionera të vullnetit të mirë

Nexhmidin Nijaziu dhe Salim Ramadani, dy penzionera të vullnetit të mirë, të cilët sot në kohën e drekës, kishin hipur në sherifet të minareve, dhe po ndërronin llambat e djegura, pastruar oborrin dhe gjera tjera që të jetë gati nesër për xhuma. Pas kësaj vepre të vullnetit të mirë ka reaguar hoxha i kësaj xhamie Kasam Muhameti, shkruan Opoja.net

Postimi i plotë i hoxhës Kasam Muhameti

MBETA I SHTANGUR!

Sot, në kohën e drekës, po sa arrita në xhami, vërejta dy persona të cilët kishin hipur në sherife të minareve, dhe po ndërronin llambat e djegura. Përnjëherë, qesh kurreshtar të dija se kush janë!?

Ç’të shohësh, h. Nexhmidin Nijaziu dhe Salim Ramadani, dy penzionera të shkathtë që kanë punuar në Zvicër, se po t’u thuhet pleq, me siguri do t’u mbetet hatri. Këta dy, së bashku me Mehmet Kamberin dhe Ibrahim Hasanin, që nga mëngjesi i ditës së sotme, kishin bërë nijet për të punuar tërë ditën te xhamia, për të pastruar edhe oborrin dhe për të kositur barin, e që për nesër, meqë është e xhyma, të jetë e përgatitur pë xhematin. Vërtet kjo iniciativë e tyre (e që ende janë duke punuar edhe në këto momente) më bëri të flas me vevetën!

FIRMA JUAJ +383 45563059

Pra, këta më të vjetër se ne, sot kanë bërë punë madhështore, kurse për ne më të rinjtë, është mesazh shumë domethënës, që të marrim mësim për mirëbërje dhe vepra të mira vazhdimisht, kështu që t’i kemi të mirëmbajtuara dhe t’i shohim bukur edhe objektet fetare, të cilat i shfrytëzojmë vetë ne për ibadet, por edhe për pushim të kohëpaskohëshëm në oborrin e saj.

Mungon i pandehuri, shtyhet seanca për mashtrim të qytetarëve me anë të “Instagramit”

Opoja.net

Këto janë rregullat në oborrin e shkollës, brenda shkollës dhe në klasë

Opoja.net

Hapen shkollat, nxënësit me maska (VIDEO)

Opoja.net

Peng i prokurimit, 15 fshatra të Dragashit që pesë vjet pa ujë të pijshëm (Video)

Opoja.net

Gati një muaj nga nisja (dhe ndërprerja) e punimeve në ndërtimin e urës në lagjen Duraj!

Opoja.net

Monitorohen nga afër shkollat e komunës së Dragashit

Opoja.net
Agjencia e Lajmeve
www.opoja.net