Një mace lind me dy fytyra në Amerikë (VIDEO)

Kuriozitete
Një mace lind me dy fytyra në Amerikë (VIDEO)

Një familje në Oregon u befasua kur gjeti që një nga kotelet e tyre të porsalindura kishte dy fytyra. Ata po i thërrasin kotelet Biscuits dhe Gravy – ose thjesht ‘Biscuits ‘ për pak kohë.

Kotelja mund të hajë me secilën gojë dhe ndonjëherë mjaullin me njërën gojë ndërsa ha me tjetrën, njofton Klan Kosova.

Jetëgjatësia për këto lloj mace është zakonisht shumë e shkurtër, por familja është optimiste.

80% e makinave në të gjithë botën janë njëra nga këto katër ngjyra

Opoja.net

Si ushqehen bletët, pamje në xhirime të ngadalësuara

Opoja.net

Me rastin e frenimit me motor, a është zero shpenzimi i karburantit?

Opoja.net
Agjencia e Lajmeve
www.opoja.net