Opoja.net

Një udhëtim drejt liqenit të Breznës, Dragash

Natyra Opoja
Një udhëtim drejt liqenit të Breznës, Dragash

Moderatorja e Klan Kosovës, Shpresa Sekiraqa, ka bërë një udhëtim drejt liqenit të Breznës në Dragash.

Pozita e mirë gjeografike ka bërë të mundur zhvillimin e mirë dhe jetë aktive të banorëve të trevës së Opojës, ky teritor me influencë të llojëllojshme kulturore e ka shëndrruar Dragashin dhe fshatrat përreth në Oazë Natyrore. Në periferi të Dragashit shtrijët edhe fshati Brezne, e në zemër të saj gjendët Liqeni po me të njejtin emër.

Për më shumë ju ftojmë të shikoni strojën në vazhdimë:

Dëshmitë ndaj ish-drejtorit të Financave në Komunën e Dragashit, si dhe dy zyrtarëve komunal

Opoja.net

Dy raste të reja me Covid-19 në Dragash

Fari Kolloni

Në moshën 86-vjeçare ka ndërruar jetë Shaban Mejzini

Opoja.net
Agjencia e Lajmeve
www.opoja.net