Njoftim – Federata Skitare e Kosovës

Opoja.net Opoja.net Shpallje & Njoftime

Federata Skitare e Kosovës me datë 23 dhe 24 .01.2016 në Brod të Dragashit, organizon Kampionatin e Kosovës në disiplinën e Sllallomit të Madh për të gjitha kategoritë, sipas kalendarit të garave të Federatës Skitare të Kosovës Për vitin 2016.

Me datë 22.01.2016 në ora 19:30 në hotel “Hotel Arxhena” fillon mbledhja e këshillit organizativ, me përfaqësues të klubeve dhe tërheqja e numrave të garuesëve.

KËSHILLI I GARAVE PËR KAMPIONATIN E KOSOVËS NË DISCIPLINEN E SLLALLOMIT TË MADH ME 23.01.2016 BROD-DRAGASH

KATEGORITË E REJA

Këshilli i garave

Bujar Turjaka Udhëheqës i Garës
Qerim Azizi Delegat Teknik
Halil Xharavina Refer Kryesor
Emin Dushullovci Sekretar i Garave
Shyqri Mema Shef i Sherbimit Mjeksor
Muhamet Dreshaj Juria në cak
Masar Shabani Juria në start
Agim Pupovci Shef i Shtegut
Sehar Gjurkaj Traser i Shtegut
Kushtrim Deva Ndihmës Traser
Milot Vokshi Ndihmës Traser
Feim Kollqaku Ndihmës Traser
Ernest Sefaj Ndihmës Traser

Selim Maloku Matja Digjitale
Renato Laqi Prezentus
Imer Thaqi Procesmbajtës

Ismajl Kokaj Starter
Mentor Maloku Starteri

Shyqeri Mema Shërbimi Shpetimëtar
Ismet Bajrami Shërbimi Shpetimëtar
Fadil Sopi Shërbimi Shpetimëtar

Referat në Porta Grupi Punues

Halil Xharavina shef i referav Qerim Azizi
Artan Gjurkaj Mentor Maloku
Fadil Sopi Selim Maloku
Gazmend Loshi Sanie Krasniqi
Sanie Krasniqi Ismet Bajrami
­­Ismet Bajrami Zum Kosumi
Luart Kelmendi Fitim Gerbeshi
Erduan Sefaj Imer Thaqi
Behram Bajrami

Me datë 23.01.2016 gara për kategoritë, shpresat deri te pionierët e vjetër.

Me datë 23.01.2016 ,në ora 9:30 hapja solemne,

në ora 10:oo shiqim i shtegut

në ora 10:30 starti I (grahja e par),

në ora 12:00 starti II( grahja e dytë)

në ora 15:30 shpallja e fituesve.

KËSHILLI I GARAVE PËR KAMPIONATIN E KOSOVËS NË DISCIPLINEN E SLLALLOMIT TË MADHË ME 24.01.2016 BROD-DRAGASH

KATEGORIT E VJETËRA

Këshilli i garave

Milaim Kelmendi Udhëheqës i Garës
Qerim Azizi Delegat Teknik
Bujar Turjaka Refer Kryesor
Emin Dushullovci Sekretar i Garave
Shyqri Mema Shef i Sherbimit Mjeksor
Muhamet Dreshaj Juria në cak
Masar Shabani Juria në start
Agim Pupovci Shef i Shtegut
Milot Vokshi Traser i Shtegut
Kushtrim Deva Ndihmës Traser
Sehar Gjurkaj Ndihmës Traser
Feim Kollqaku Ndihmës Traser
Ernest Sefaj Ndihmës Traser

Selim Maloku Matja Digjitale
Renato Laqi Prezentus
Imer Thaqi Procesmbajtës

Mentor Maloku Starter
Ismajl Kokaj Starteri

Shyqeri Mema Shërbimi Shpetimëtar
Ismet Bajrami Shërbimi Shpetimëtar
Fadil Sopi Shërbimi Shpetimëtar

Referat në Porta Grupi Punues

Halil Xharavina shef i referav Qerim Azizi
Artan Gjurkaj Mentor Maloku
Fadil Sopi Selim Maloku
Gazmend Loshi Sanie Krasniqi
Sanie Krasniqi Ismet Bajrami
­­Ismet Bajrami Zum Kosumi
Luart Kelmendi Fitim Gerbeshi
Erduan Sefaj Imer Thaqi
Behram Bajrami

Me datë 24 .01.2016 gara për kategoritë e vjetra prej junioreve të reja deri te seniorët.

Me datë 24.01.2016 në ora 9:30 shiqim i shtegut

në ora 10:00 starti I ( i pare )

në ora 12:00 starti II (i dytë )

në ora 15:00 shpallja e rezultateve.

Pas çdo grahje të parë bëhët pushim prej 5 min. për verifikim të diskualifikimeve nga gjyqtarët.

Vërejtje klubet kanë obligim që para tërheqjes së numrave startues të bëjnë pagesën për startim të secilit garues nga 3 eu. marin pjesë, gjithashtu para tërheqjes së numrave startues secili klub duhet bërë pagesën prej 50,oo eu. si kaucion për numra startues, të cilat u kthehen klubeve nëse i kthejnë të gjithë numrat të cilët i kan marrë fillimisht .

/OPOJAnet/

Opojanet ka hapur kanalin në Whats App dhe ju mund të na bashkoheni për të ndjekur lajmet tona BASHKOHU KËTU.

- Reklama-
- Reklama-