Opoja.net

Njoftim i rëndesishëm nga Komuna e Dragashit, që ti shmangeni situatës me borë

Qytetar/e të Komunës së Dragashit – Për shkak të reshjeve të shumta të borës dhe vështirësive në komunikacion ,ju informojmë se, që ti shmangeni situatës me borë duke levizur nga një zyrë në tjetrën ,ju tani mund ti drejtohëni zyrës së Gjendjes Civile më të afërt në komunën tonë për marrjën e dokumenteve të Gjendjes Civile.

Ata që janë në Regjistrin Qendror të Gjendjes Civile e kanë këtë të drejtë ,neve kemi krijuar mundësi edhe për ata që nuk janë në Regjistrin Qendror të Gjendjes Civile,ku juve duhet ti ofroni zyrtarit te GJC të dhënat për verifikim në zyrën më të afërt të komunës së Dragashit ku ai pastaj zyrtarisht i dejtohët zyrës përkatëse ku janë Regjistrat Themeltar të lindjëve,martesave dhe vdekjëve.

84
SONDAZH / Zgjedhjet Lokale
A mendoni se ka keqpërdorime gjatë zgjedhjeve në Dragash ?

Ju kujtojmë se zyrat e Gjendjes Civile gjenden në Dragash,Brodosanë,Llopushnik ,Krushevë dhe Brod.

Kjo vlen deri sa të përmirësohet moti .

Pritje deri në tre orë në Merdare/ Gjendja në pikat tjera kufitare

Opoja.net

​Veturat e reja do të kenë kufizues të shpejtësisë

Opoja.net

Biden: Pata një “takim shumë të mirë” me presidentin Erdoğan

Merlinda Guraj
Agjencia e Lajmeve
www.opoja.net
Fokusi
Shiko
Zgjedhjet
Kontribo
Raporto