Njoftim – Ky është linku përfundimtar për IP-in e RTV Pendimit

Shpallje & Njoftime

Të nderuar ndjekës të RTV Pendimit, përmes këtij njoftimi ju bëjmë me dije së është vëndosur linku përfundimtar i sinjalit tonë. Link ky i cili do të ju shërbejë të gjithave platformave IPTV, gjithashtu edhe sinjalit përmes webfaqes sonë.

IP-ja për të marrë sinjalin e Rtv Pendimit është: http://tv.rtvpendimi.com:8081/hls/RTVPendimi.m3u8

Ju kërkojmë ndjes për këtë problem, ne po vazhdojmë të punojmë për të pasur sinjalin sa më të mirë. /RTV Pendimi/

Rezultati i testit me shkrim për mësues klasor në fshatin Blaç dhe Kuk

Opoja.net

Rezultati i testit me shkrim për mësues klasor në shkollën “Shaban Shabani” Plavë

Opoja.net

KONKURS- i rregullt: Për plotësimin e vendeve të lira të punës në arsim

Opoja.net

Të enjten Kukësi nderon Demir Reshitin

Opoja.net

Ushqimet më të mira në vend

Opoja.net

MOBILERIA “ COLI DEKOR”, FAL FUNKSIONIMIT TË SUSKESSHËM, HAPI EKSPOZITUREN E SAJ TË RE NË BREZNE TË DRAGASHIT

Opoja.net
Agjencia e Lajmeve
www.opoja.net