Opoja.net

Njoftim – Mobilieria “Coli Dekor” në Brezne – Dragash

Mobilieria “Coli Dekor” në Brezne – Dragash, në saje të ngritjes së vazhdueshme të aktiviteteve të kompanisë dhe, në mbështetje të “Helvetas Swiss Intercooperation – S4RE”, ofron trajnime për prodhimin e mobileve, veçmas kuzhinave!

Të interesuarit për aftësim dhe ngritje profesionale, ku ata që tregojnë sukses iu ofrohet mundësia e punësimit në kompani, të kontaktojnë përmes numrave: 049 322 100 dhe 045 326 018.

573

A mendoni se keni nevojë për të terhequr para nga trusti juaj ?

Agjencia e Lajmeve
www.opoja.net