Opoja.net

Nuk dini ta lidhni kravatën – shikoni se si duhet të bëhet

Kravata është një ndër pjesët më të holla të rrobave afariste të meshkujve, por te disa edhe pjesë e përditshme

Pa marrë parasysh atë që disa e bartin vetëm për shkak që janë të detyruar, megjithatë shumica nuk dinë si ta lidhin, transmeton Telegrafi.

Rregullat e veshjes afariste

Para që të filloni lidhjen e kravatës, duhet patjetër t’i kombinoni kravatën dhe këmishën.

Rregullat diktojnë që ju duhet të dini se çfarë ngjyre ose modeli i këmishës shkon me një kravatë të veçantë.

Ky është rregulli themelor:

– këmisha njëngjyrëshe shkon me kravatën të modeluar
– këmisha e modeluar shkon me kravatën njëngjyrëshe.
– kravata gjithmonë duhet të jetë më e theksuar se ngjyra e këmishës
– mos i kombinoni kravatat dhe këmishët shumëngjyrëshe

Kravata mund të lidhet në mënyra të ndryshme.

Rregull i përbashkët është që kravata pas lidhjes duhet të jetë e gjatë deri te rripi apo pak mbi rrip.

Nëse bartni këmishë me jakë të gjerë, nyja e kravatës duhet të jetë më e trashë. /Insajderi.org

Ndiqni këto veprime nëse telefoni juaj është lagur dhe nuk do të ndizet

Merlinda Guraj

Idetë e dekorimit të banjës: Cilat pllaka të zgjidhni dhe si t’i kombinoni ato me elemente të tjera

Merlinda Guraj

Një grua nga Afrika e Jugut lind 10 foshnje

Opoja.net
Agjencia e Lajmeve
www.opoja.net