Opoja.net

Numërohen 99.88% të votave: LDK, AKR, dhe Alternativa fituese në Dragash

Numërohen 99.88% të votave: LDK, AKR, dhe Alternativa fituese në Dragash

Janë numëruar 99.88 për qind të votave nga Komisioni Qendror i Zgjedhjeve. Në komunën e Dragashit prin  koalicioni LAA, më pas i ndjekur nga PAN-i.

Këto janë rezultatet:

Në Dragash, Agjencia Turke për Bashkëpunim dhe Koordinim (TIKA) ndihmon familjet në nevojë!

Opoja.net

Disa fshatra të Dragashit nesër mbesin pa rrymë

Opoja.net

Ambasadori i Bullgarisë, Hristo Gudjev viziton Komunën e Dragashit

Opoja.net
Agjencia e Lajmeve
www.opoja.net