Opoja.net

Nxënësit e shkollës “Sezai Surroi” të Bellobradit, aktivitete në Kukës

Shkolla e mesme “Elmaz Ademi” në Bardhoc të Kukësit në kuadër të festave të nëntorit realizoi një aktivitet me temë “Dita e shkollës”.
21 nëntori shënoi 71- vjetorin e hapjes së kësaj shkolle. Kështu mësuesit, nxënësit e shkollës por edhe nxënës të shkollës ndër vite, prindërit dhe drejtues të Drejtorisë Arsimore Rajonale ishin të pranishëm në aktivitet.

Festës ju bashkuan edhe nxënës të shkollës “S. Surroi” të Bellobradit me të cilën shkolla ka bashkëpunuar prej disa vitesh.

Nxënësit e shkollës, nënë drejtimin e mësuesve kishin përgatitur një koncert muziko-letrar, në të cilin ishin përfshirë edhe nxënësit e shkollës nga Kosova.

547

A mendoni se keni nevojë për të terhequr para nga trusti juaj ?

Agjencia e Lajmeve
www.opoja.net