Opoja.net

Nxënësit nga Dragashi fitues të garave, po qëndrojnë në Shqipëri për kampet kreative

Opoja

Nxënësit fitues të nivelit republikan të garave në kuadër të Programit Nacional për Rininë nga komuna e Dragashit, po qëndrojnë në Shqipëri për kampet kreative.

Gjatë ditës së sotme ata vizituan qytetin e vjetër të Durrësit, muzeun arkeologjik, amfiteatrin, shëtitoren dhe Kalanë e Durrësit. Nëpërmjet ciceronëve nxënësit u njoftuan për historikun dhe të veçantat e secilit vend që ata vizituan.

Pas këtyre vizitave, nxënësit fitues zhvilluan aktivitete të lira që kryesisht kishin të bënin me lojëra sportive dhe socializim.

“Janë gjithsej 211 nxënës fitues të këtyre garave nga 29 komuna të Kosovës vetëm për klasat X, XI, dhe XII. Gjatë gjithë kohës së qëndrimit nxënësit janë nën përkujdesje të stafit mjekësor, Policisë së Shtetit të Shqipërisë, si dhe stafit të Koordinatorit Nacional për Kulturë, Rini dhe Sport”, Drejtori i Arsimit në Dragash
MSc.Vloran Cenaj. /Opoja.net/

Loading...

Mos i humb

Nëntë të vdekur nga Coronavirusi në komunën e Dragashit

Opoja.net

225 raste të reja me Covid-19 në Kosovë, 2 raste në Dragash

Opoja.net

Dragash: Kërkohet nga gjykata që të detyrohet i padituri të bëjë dorëzimin e çelësit të shtëpisë që është objekt i padisë

Opoja.net

Kusari thotë se në Dragash ku qëndroi Hoti mund të jenë infektuar persona tjerë

Opoja.net

Hoti gjatë ditës qëndroi në Dragash – Në mbrëmje njoftoi se është me Covid-19!

Opoja.net

Kryeministri Hoti: Në afat optimal të përfundoj rruga Zhur-Dragash

Opoja.net
Agjencia e Lajmeve
www.opoja.net