OJQ-të nga fusha e sportit që do të subvencionohen nga komuna e Dragashit

Opoja.net Opoja.net Opoja Sport

Komuna e Dragashit ka publikuar listat e përfituesve të OJQ-ve nga fusha e sportit të cilat do të subvencionohen.

//

Opojanet synon të ndihmojë në lartësimin dhe vetëdijesimin e dijes dhe kulturës për trevën tonë. Kontributi juaj do të na ndihmojë në vazhdimin e këtij misioni. Ju faleminderit! Kontriboni KËTU.
- Reklama-
- Reklama-